Ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη θέση αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Μάριος Χαννίδης

Ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη θέση αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Μάριος Χαννίδης

Ο Μάριος Χαννίδης ανακοίνωσε ότι στις ενδοκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ.  θα διεκδικήσει τη θέση του Αντιπροέδρου του Κινήματος, δηλώνοντας ότι πιστεύει πως μετά την εκλογική διαδικασία, η ΕΔΕΚ θα μπορέσει να γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω τα φαινόμενα εσωστρέφειας και δημόσιων αντιπαραθέσεων.

 
Διατυπώνοντας τη θέση ότι δεν πρέπει να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτήν τη διαδικασία, προσθέτει ότι νικητής θα πρέπει να είναι οι απλοί αγνοί Εδεκιτες που με ανιδιοτέλεια αφιέρωσαν τη ζωή τους για το καλό του κόμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE