Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Στην πτήση προς τη Γάνδη από τους φίλους της Ανόρθωσης, μες το αεροπλάνο, τραγούδησαν το «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ…».

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (19:45) την Γκεντ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ήδη αρκετές εκατοντάδες οπαδοί των κυανόλευκων έκαναν το ταξίδι για Βέλγιο και περίπου 600 φίλαθλοι θα είναι στην Γκελάμκο Αρένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.