Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Στην πτήση προς τη Γάνδη από τους φίλους της Ανόρθωσης, μες το αεροπλάνο, τραγούδησαν το «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ…».

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (19:45) την Γκεντ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ήδη αρκετές εκατοντάδες οπαδοί των κυανόλευκων έκαναν το ταξίδι για Βέλγιο και περίπου 600 φίλαθλοι θα είναι στην Γκελάμκο Αρένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE