Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Στην πτήση προς τη Γάνδη από τους φίλους της Ανόρθωσης, μες το αεροπλάνο, τραγούδησαν το «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ…».

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (19:45) την Γκεντ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ήδη αρκετές εκατοντάδες οπαδοί των κυανόλευκων έκαναν το ταξίδι για Βέλγιο και περίπου 600 φίλαθλοι θα είναι στην Γκελάμκο Αρένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE