Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητική στιγμή στο αεροπλάνο: «Χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος» ΒΙΝΤΕΟ

Στην πτήση προς τη Γάνδη από τους φίλους της Ανόρθωσης, μες το αεροπλάνο, τραγούδησαν το «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ…».

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (19:45) την Γκεντ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ήδη αρκετές εκατοντάδες οπαδοί των κυανόλευκων έκαναν το ταξίδι για Βέλγιο και περίπου 600 φίλαθλοι θα είναι στην Γκελάμκο Αρένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.