ΛΑΤΣΙΑ: Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη - Όποιος φτάσει πετάσει τα άχρηστα του΄

ΛΑΤΣΙΑ: Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη - Όποιος φτάσει πετάσει τα άχρηστα του΄

Μια κατάσταση που βιώνουν πολλές περιοχές και κάτοικοι στην Κύπρο, περιέγραψε πολίτης σε καταγγελτικό ύφος στα social media.

Συγκεκριμένα πολίτης στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε" ανέβασε φωτογραφίες απο περιοχή στα Λατσιά όπου άλλοι πολίτες δημιούργησαν ένα δικό τους παράνομο σκουπιδότοπο, την στιγμή που υπάρχουν πράσινα σημεία.

 

Κάποιος άλλος πολίτης, σε αντίθετη άποψη σχολίασε ότι όταν τα σκιπ είναι 200 ευρώ και πάνω δεν υπάρχει άλλη λύση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE