ΛΑΤΣΙΑ: Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη - Όποιος φτάσει πετάσει τα άχρηστα του΄

ΛΑΤΣΙΑ: Η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη - Όποιος φτάσει πετάσει τα άχρηστα του΄

Μια κατάσταση που βιώνουν πολλές περιοχές και κάτοικοι στην Κύπρο, περιέγραψε πολίτης σε καταγγελτικό ύφος στα social media.

Συγκεκριμένα πολίτης στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε" ανέβασε φωτογραφίες απο περιοχή στα Λατσιά όπου άλλοι πολίτες δημιούργησαν ένα δικό τους παράνομο σκουπιδότοπο, την στιγμή που υπάρχουν πράσινα σημεία.

 

Κάποιος άλλος πολίτης, σε αντίθετη άποψη σχολίασε ότι όταν τα σκιπ είναι 200 ευρώ και πάνω δεν υπάρχει άλλη λύση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE