Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 49χρονος μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 49χρονος μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε σοβαρή οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.10 τα ξημερώματα σήμερα στη Λεμεσό, τραυματίστηκε σοβαρά 49χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ενώ άντρας ηλικίας 49 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μουσών στη Λεμεσό, φθάνοντας στη διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, τα δύο οχήματα προσέκρουσαν σε μεταλλικά κάγκελα οικοπέδου και ακινητοποιήθηκαν.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος έφερε κάταγμα ρινός και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους, ενώ ο 49χρονος ο οποίος φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE