«Καμπάνα» 3 χιλιάδων ευρώ σε πρακτορείο στοιχημάτων που δεχόταν πελάτες χωρίς safepass - Οι καταγγελίες Παγκύπρια

«Καμπάνα» 3 χιλιάδων ευρώ σε πρακτορείο στοιχημάτων που δεχόταν πελάτες χωρίς safepass - Οι καταγγελίες Παγκύπρια

Συνεχίζονται οι παραβιάσεις του διατάγματος για τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα πρόστιμα στα υποστατικά Παγκύπρια.

Συγκεκριμένα, υπεύθυνος πρακτορείου στοιχημάτων καταγγέλθηκε με εξώδικο τριών χιλιάδων ευρώ αφού όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, άφηνε πελάτες να εισέρχονται στο πρακτορείο χωρίς safepass, ενώ δεν τηρούνταν ούτε οι αποστάσεις.

Παράλληλα, σημειώνεται πως δεν υπήρχαν ούτε αντισηπτικά στο χώρο αλλά ούτε και οι σχετικές σημάνσεις για τις αποστάσεις.

Την ίδια ώρα, καταγγέλθηκε  με πρόστιμο 1000 ευρώ και ένας υπεύθυνος μπαρ στην τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων αφού υπάλληλος του εν λόγο μπαρ δεν έφερε προστατευτική μάσκα και οι πελάτες του δεν ήταν καθήμενοι.

Πρόστιμο 750 ευρώ επιβλήθηκε σε άλλο μπαράκι στην τουριστική περιοχή Αγίου Αντωνίου για παρόμοιες παραβιάσεις του διατάγματος.

Καταγγέλθηκαν επίσης τρεις πολίτες που δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες σε κλειστούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE