Μαθήτρια γυμνασίου καταγγέλλει καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Μαθήτρια γυμνασίου καταγγέλλει καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας από καθηγητή βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω ανάρτησης του βουλευτή Λάρνακας, Χρίστου Ορφανίδη.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια Γυμνασίου προέβη σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λάρνακας την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον καθηγητή της στην παρουσία των γονέων της, για σεξουαλική παρενόχληση, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό έγινε εντός του σχολικού χώρου.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί το Υπουργείο Παιδείας όπως άμεσα θέσει τον καθηγητή σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης του περιστατικού. Επίσης, καλεί το ίδιο το Υπουργείο να προβεί σε διερεύνηση.

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να εισέρχεται στις τάξεις διδασκαλίας, ως να μην συνέβη τίποτα και όλοι ας σκεφτούμε την ψυχολογία της αθώας ψυχής της μαθήτριας καθώς και των υπόλοιπων συμμαθητών της», τόνισε ο κύριος Ορφανίδης.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE