Μαθήτρια γυμνασίου καταγγέλλει καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Μαθήτρια γυμνασίου καταγγέλλει καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας από καθηγητή βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω ανάρτησης του βουλευτή Λάρνακας, Χρίστου Ορφανίδη.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια Γυμνασίου προέβη σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λάρνακας την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον καθηγητή της στην παρουσία των γονέων της, για σεξουαλική παρενόχληση, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό έγινε εντός του σχολικού χώρου.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί το Υπουργείο Παιδείας όπως άμεσα θέσει τον καθηγητή σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης του περιστατικού. Επίσης, καλεί το ίδιο το Υπουργείο να προβεί σε διερεύνηση.

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να εισέρχεται στις τάξεις διδασκαλίας, ως να μην συνέβη τίποτα και όλοι ας σκεφτούμε την ψυχολογία της αθώας ψυχής της μαθήτριας καθώς και των υπόλοιπων συμμαθητών της», τόνισε ο κύριος Ορφανίδης.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.