Χριστοδουλίδης: Πήγε στην Πάχνα για ππαλουζέ, ενώ ο Ερντογάν κάνει...πάρτι με την Αμμόχωστο

Χριστοδουλίδης: Πήγε στην Πάχνα για ππαλουζέ, ενώ ο Ερντογάν κάνει...πάρτι με την Αμμόχωστο

Στην Πάχνα για το καθιερωμένο ετήσιο φεστιβάλ ππαλουζέ βρέθηκε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Τη στιγμή που Ερντογάν δηλώνει στην τουρκική Εθνοσυνέλευση ότι «υποστηρίξαμε τα βήματα που έκαναν οι Τουρκοκύπριοι αδελφοί μας προς μια λύση δύο κρατών» και πως «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων», ο δικός μας Υπουργός Εξωτερικών, κάνει βόλτες και ενθουσιάζεται όταν συναντά τον Βουλευτή του ΕΛΑΜ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Εδώ φτιάχνουμε ππαλουζέ, σιγά μην ασχοληθούμε με τις προκλήσεις των Τούρκων.

Εκ της Έκδοσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE