Χριστοδουλίδης: Πήγε στην Πάχνα για ππαλουζέ, ενώ ο Ερντογάν κάνει...πάρτι με την Αμμόχωστο

Χριστοδουλίδης: Πήγε στην Πάχνα για ππαλουζέ, ενώ ο Ερντογάν κάνει...πάρτι με την Αμμόχωστο

Στην Πάχνα για το καθιερωμένο ετήσιο φεστιβάλ ππαλουζέ βρέθηκε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Τη στιγμή που Ερντογάν δηλώνει στην τουρκική Εθνοσυνέλευση ότι «υποστηρίξαμε τα βήματα που έκαναν οι Τουρκοκύπριοι αδελφοί μας προς μια λύση δύο κρατών» και πως «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων», ο δικός μας Υπουργός Εξωτερικών, κάνει βόλτες και ενθουσιάζεται όταν συναντά τον Βουλευτή του ΕΛΑΜ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Εδώ φτιάχνουμε ππαλουζέ, σιγά μην ασχοληθούμε με τις προκλήσεις των Τούρκων.

Εκ της Έκδοσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE