Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε χθες στα τραύματά της η Άννα ΤΣΙΑΜΑ, 70 ετών, τέως από τον Στρόβολο, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λευκωσία.

Η οδική τροχαία σύγκρουση συνέβη στις 11.35 το πρωί στις 2 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 70χρονη.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 70χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματα χθες το πρωί.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE