Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε χθες στα τραύματά της η Άννα ΤΣΙΑΜΑ, 70 ετών, τέως από τον Στρόβολο, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λευκωσία.

Η οδική τροχαία σύγκρουση συνέβη στις 11.35 το πρωί στις 2 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 70χρονη.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 70χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματα χθες το πρωί.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE