Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε χθες στα τραύματά της η Άννα ΤΣΙΑΜΑ, 70 ετών, τέως από τον Στρόβολο, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λευκωσία.

Η οδική τροχαία σύγκρουση συνέβη στις 11.35 το πρωί στις 2 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 70χρονη.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 70χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματα χθες το πρωί.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE