Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε χθες στα τραύματά της η Άννα ΤΣΙΑΜΑ, 70 ετών, τέως από τον Στρόβολο, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λευκωσία.

Η οδική τροχαία σύγκρουση συνέβη στις 11.35 το πρωί στις 2 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 70χρονη.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 70χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματα χθες το πρωί.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.