Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε στα τραύματα της οδηγός μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Υπέκυψε χθες στα τραύματά της η Άννα ΤΣΙΑΜΑ, 70 ετών, τέως από τον Στρόβολο, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λευκωσία.

Η οδική τροχαία σύγκρουση συνέβη στις 11.35 το πρωί στις 2 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 70χρονη.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 70χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματα χθες το πρωί.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE