ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή στις έρευνες για τον Αζέρο εκτελεστή – Διεθνείς διαστάσεις με τρομοκρατικό χτύπημα στο πλάνο

Ανατροπή στις έρευνες για τον Αζέρο εκτελεστή – Διεθνείς διαστάσεις με τρομοκρατικό χτύπημα στο πλάνο

Όσο προχωράνε οι έρευνες για τη πολύκροτη υπόθεση του Αζέρου εκτελεστή στην Κύπρο, τόσο διευρύνονται, με τις Αρχές να έχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενώπιον τους.

Η υπόθεση του Αζέρου έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις κυρίως στα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την Πρωθυπουργία του Ισραήλ να προχωρεί σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αζέρος ήταν απεσταλμένος από το Ιράν με στόχο τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών επιχειρηματιών και όχι για δολοφονικό σχέδιο εναντίον του Teddy Sagi, το όνομα του οποίου δημοσιεύθηκε στα ισραηλινά μέσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κυπριακές Αρχές έχουν στα χέρια τους νέο υλικό και νέα δεδομένα τα οποία διερευνώνται, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης. Εξάλλου σε δηλώσεις του ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου τόνισε ότι πρόκειται για ευαίσθητη υπόθεση γι’ αυτό είχε ζητηθεί και το αίτημα προσωποκράτησης του 38χρονου με κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία.

 

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι ο 38χρονος συνεχίζει να μη συνεργάζεται με τους ανακριτές της υπόθεσης καθώς ασκεί το δικαίωμα της σιωπής. Το ΤΑΕ Αρχηγείου προχωρεί σε ανακριτικό έργο το οποίο υπολείπετε ενώ στοιχεία στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν και πληροφορίες από το εξωτερικό.

Αύριο Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ο Αζέρος θα οδηγηθεί εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του, μέχρι οι Αρχές να καταφέρουν να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το παζλ της πολύκροτης υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top