Καταδικάστηκε και στο παρελθόν ο καθηγητής αλλά επέστρεψε στα σχολεία – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για την 14χρονη

Καταδικάστηκε και στο παρελθόν ο καθηγητής αλλά επέστρεψε στα σχολεία – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για την 14χρονη

Σε διαθεσιμότητα για τρεις μήνες τέθηκε από σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου ο καθηγητής που καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριας στη Λάρνακα.

Ο 53χρονος καθηγητής τέχνης όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας απασχόλησε και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιας φύσης αδικήματα, για τα οποία είχε μάλιστα καταδικαστεί από το Πρωτόδικο Δικαστήριο, ωστόσο το Ανώτατο μετά από έφεση ακύρωσε την απόφαση καταδίκης του.

Σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η ανήλικη ήταν σε καυγά με συμμαθήτρια της και ο ίδιος προσπάθησε να τις χωρίσει και έτσι έγινε ότι έγινε.

Φυσικά τόσο η καταγγελία της ανήλικης όσο και οι ισχυρισμοί του καθηγητή διερευνώνται από τις Αρχές καθώς ο ίδιος με απόφαση Δικαστηρίου τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE