Καταδικάστηκε και στο παρελθόν ο καθηγητής αλλά επέστρεψε στα σχολεία – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για την 14χρονη

Καταδικάστηκε και στο παρελθόν ο καθηγητής αλλά επέστρεψε στα σχολεία – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για την 14χρονη

Σε διαθεσιμότητα για τρεις μήνες τέθηκε από σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου ο καθηγητής που καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριας στη Λάρνακα.

Ο 53χρονος καθηγητής τέχνης όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας απασχόλησε και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιας φύσης αδικήματα, για τα οποία είχε μάλιστα καταδικαστεί από το Πρωτόδικο Δικαστήριο, ωστόσο το Ανώτατο μετά από έφεση ακύρωσε την απόφαση καταδίκης του.

Σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η ανήλικη ήταν σε καυγά με συμμαθήτρια της και ο ίδιος προσπάθησε να τις χωρίσει και έτσι έγινε ότι έγινε.

Φυσικά τόσο η καταγγελία της ανήλικης όσο και οι ισχυρισμοί του καθηγητή διερευνώνται από τις Αρχές καθώς ο ίδιος με απόφαση Δικαστηρίου τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.