Τρίτη δόση εμβολίου σε ηλικίες 75 ετών και άνω από σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου

Τρίτη δόση εμβολίου σε ηλικίες 75 ετών και άνω από σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου

Από σήμερα ενισχυτική δόση σε ηκλικίες 75 ετών και άνω. 

Συνεχίζοντας τη διαδικασία εμβολιασμού με 3η δόση στις ομάδες του πληθυσμού που καθορίστηκαν με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, και με στόχο την καλύτερη προστασία από τη νόσο COVID-19 μέσω της ενίσχυσης της ανοσίας, το Υπουργείο Υγείας προχωρά από σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2021, στη χορήγηση ενισχυτικής δόσης στα άτομα ηλικίας 75 ετών και άνω.

Σημειώνεται ότι η 3η δόση χορηγείται στα Εμβολιαστικά Κέντρα παγκύπρια, είτε μετά από διευθέτηση ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, είτε μέσω των κέντρων εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) χωρίς εκ των προτέρων προγραμματισμό ραντεβού. Τα walk-in για εμβολιασμό με 3η δόση λειτουργούν Δευτέρα με Πέμπτη από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Μέχρι και χθες, χορηγήθηκε ενισχυτική δόση σε 13,844 άτομα που εμπίπτουν στις ομάδες που έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο για την 3η δόση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE