Στις 267.740 οι εμβολιασμένοι με πρώτη δόση στα κατεχόμενα

Στις 267.740 οι εμβολιασμένοι με πρώτη δόση στα κατεχόμενα

Έφτασαν τον στόχο του 70% για τους εμβολιασμένους με την πρώτη δόση, δήλωσε στα κατεχόμενα ο «υπουργός υγείας», Ουνάλ Ουστέλ, λέγοντας πως ο αριθμός αυτών είναι 267.740.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ουστέλ, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, ανέφερε επίσης 242.772 άτομα έχουν εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση.

Πρόσθεσε ότι οι ασθενείς με Covid 19 στο νοσοκομείο εκτάκτων αναγκών στην κατεχόμενη Λευκωσία, κατά 80% είναι ανεμβολίαστοι.

Η τρίτη δόση εμβολίων έχει κατέβει τώρα στην ηλικία των 50 ετών, σημείωσε και τις επόμενες ημέρες θα μπορεί να γίνει και για όσους είναι 40 και πάνω.

«Το εμβόλιο σώζει ζωές και είναι το μεγαλύτερο όπλα μας». Ο κ. Ουστέλ συμπλήρωσε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων έχει πέσει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE