Εβδομήντα εννιά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Εβδομήντα εννιά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Εβδομήντα εννιά νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη από σύνολο 17.223 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» 3 περιστατικά αφορούν επιβάτες από το εξωτερικό, 11 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 65 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Οι 17 προέρχονται από τη Λευκωσία, οι 18 από την Κερύνεια, οι 16 από την Αμμόχωστο, 1 από τη Μόρφου, 3 από τη Λεύκα και 10 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 19.993 και των θανάτων σε 81.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE