Εβδομήντα εννιά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Εβδομήντα εννιά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Εβδομήντα εννιά νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη από σύνολο 17.223 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» 3 περιστατικά αφορούν επιβάτες από το εξωτερικό, 11 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 65 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Οι 17 προέρχονται από τη Λευκωσία, οι 18 από την Κερύνεια, οι 16 από την Αμμόχωστο, 1 από τη Μόρφου, 3 από τη Λεύκα και 10 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 19.993 και των θανάτων σε 81.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE