Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονου, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Nikita Jakobson, έτος γέννησης 2006, από Εσθονία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Ο 15χρονος ελλείπει από τις 2.00 το μεσημέρι, της Δευτέρας, 04 Οκτωβρίου, 2021, όταν και αναχώρησε από την κατοικία του.

Ο νεαρός περιγράφεται ως ύψους 1.70μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, ανοικτόχρωμος, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά, ενώ συνηθίζει να φορεί καπέλο τύπου τζόκεϊ, μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE