Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου υπέγραψε νομοσχέδιο για άρση ασυλίας στην υπόθεση της έκρηξης στη Βηρυτό

Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου υπέγραψε νομοσχέδιο για άρση ασυλίας στην υπόθεση της έκρηξης στη Βηρυτό

Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι δήλωσε στο Sky News Arabia την Τετάρτη ότι έχει υπογράψει ένα νομοσχέδιο για την άρση ασυλίας σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την υπόθεση της έκρηξης στη Βηρυτό.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η έκρηξη η οποία συνέβη στις 4 Αυγούστου το 2020 είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 200 ανθρώπων.

Σε συνέντευξή του πρόσθεσε ότι το Σύνταγμα προνοεί ότι οι ανώτεροι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης πρέπει να δικαστούν από ειδικό δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.