Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου υπέγραψε νομοσχέδιο για άρση ασυλίας στην υπόθεση της έκρηξης στη Βηρυτό

Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου υπέγραψε νομοσχέδιο για άρση ασυλίας στην υπόθεση της έκρηξης στη Βηρυτό

Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι δήλωσε στο Sky News Arabia την Τετάρτη ότι έχει υπογράψει ένα νομοσχέδιο για την άρση ασυλίας σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την υπόθεση της έκρηξης στη Βηρυτό.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η έκρηξη η οποία συνέβη στις 4 Αυγούστου το 2020 είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 200 ανθρώπων.

Σε συνέντευξή του πρόσθεσε ότι το Σύνταγμα προνοεί ότι οι ανώτεροι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης πρέπει να δικαστούν από ειδικό δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.