Παρελθόν από το ΕΛΑΜ ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους - Τα δύο περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι

Παρελθόν από το ΕΛΑΜ ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους - Τα δύο περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι

Στον τερματισμό της συνεργασίας με τον βουλευτή Λεμεσού, Ανδρέα Θεμιστοκλέους προχωρά το ΕΛΑΜ.

Στο ΕΛΑΜ νιώθουν δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά που επέδειξε ο βουλευτής και τα διάφορα περιστατικά (σ.σ. δύο από αυτά πολύ πρόσφατα) που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους ήταν υποψήφιος με το ΕΛΑΜ ως αριστίνδην.

Ως φυσικό επακόλουθο, το ΕΛΑΜ αναμένεται να ζητήσει από τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους την παράδοση της έδρας του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» και είπε «η έδρα ανήκει στο κόμμα και είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει. Όπως έχουν τα πράγματα η έδρα ανήκει στον κύριο Θεμιστοκλέους. Ο λαός έχει αναδείξει το ΕΛΑΜ ως τέταρτη πολιτική δύναμη. Ακούσαμε τις δικές του απόψεις αλλά το αν θα αλλάξει συμπεριφορά θα σας το πει ο ίδιος. Δεν υπήρχε συμφωνία σε διάφορα θέματα. Υπήρχε μια σειρά από περιστατικά που ήταν διαφορετικά μεταξύ τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE