Παρελθόν από το ΕΛΑΜ ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους - Τα δύο περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι

Παρελθόν από το ΕΛΑΜ ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους - Τα δύο περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι

Στον τερματισμό της συνεργασίας με τον βουλευτή Λεμεσού, Ανδρέα Θεμιστοκλέους προχωρά το ΕΛΑΜ.

Στο ΕΛΑΜ νιώθουν δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά που επέδειξε ο βουλευτής και τα διάφορα περιστατικά (σ.σ. δύο από αυτά πολύ πρόσφατα) που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους ήταν υποψήφιος με το ΕΛΑΜ ως αριστίνδην.

Ως φυσικό επακόλουθο, το ΕΛΑΜ αναμένεται να ζητήσει από τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους την παράδοση της έδρας του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» και είπε «η έδρα ανήκει στο κόμμα και είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει. Όπως έχουν τα πράγματα η έδρα ανήκει στον κύριο Θεμιστοκλέους. Ο λαός έχει αναδείξει το ΕΛΑΜ ως τέταρτη πολιτική δύναμη. Ακούσαμε τις δικές του απόψεις αλλά το αν θα αλλάξει συμπεριφορά θα σας το πει ο ίδιος. Δεν υπήρχε συμφωνία σε διάφορα θέματα. Υπήρχε μια σειρά από περιστατικά που ήταν διαφορετικά μεταξύ τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE