Παρελθόν από το ΕΛΑΜ ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους - Τα δύο περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι

Παρελθόν από το ΕΛΑΜ ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους - Τα δύο περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι

Στον τερματισμό της συνεργασίας με τον βουλευτή Λεμεσού, Ανδρέα Θεμιστοκλέους προχωρά το ΕΛΑΜ.

Στο ΕΛΑΜ νιώθουν δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά που επέδειξε ο βουλευτής και τα διάφορα περιστατικά (σ.σ. δύο από αυτά πολύ πρόσφατα) που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους ήταν υποψήφιος με το ΕΛΑΜ ως αριστίνδην.

Ως φυσικό επακόλουθο, το ΕΛΑΜ αναμένεται να ζητήσει από τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους την παράδοση της έδρας του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» και είπε «η έδρα ανήκει στο κόμμα και είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει. Όπως έχουν τα πράγματα η έδρα ανήκει στον κύριο Θεμιστοκλέους. Ο λαός έχει αναδείξει το ΕΛΑΜ ως τέταρτη πολιτική δύναμη. Ακούσαμε τις δικές του απόψεις αλλά το αν θα αλλάξει συμπεριφορά θα σας το πει ο ίδιος. Δεν υπήρχε συμφωνία σε διάφορα θέματα. Υπήρχε μια σειρά από περιστατικά που ήταν διαφορετικά μεταξύ τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE