Επεκτάθηκε σε περίφραξη εργοστασίου η φωτιά στη Λεμεσό - Ενισχύεται η προσπάθεια κατάσβεσης -ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επεκτάθηκε σε περίφραξη εργοστασίου η φωτιά στη Λεμεσό - Ενισχύεται η προσπάθεια κατάσβεσης -ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λεμεσό στην περιοχή του Αγίου Σύλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο αυξήθηκαν οι επίγειες δυνάμεις σε έξι πυροσβεστικά οχήματα.

Το Τμήμα Δασών αποστέλλει επίσης επίγειες δυνάμεις. Ενημερώνεται επίσης η Επαρχιακή Διοίκηση για ενίσχυση με προωθητές γαιών και βυτιοφόρα.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε περίφραξη εργοστασίου ανακύκλωσης παλιών οχημάτων και οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να περιορίσουν την εξάπλωση της.

Το βίντεο είναι από τη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ⚡️

Εναλλακτικά δείτε εδώ το βίντεο 1

Εναλλακτικά δείτε εδώ το βίντεο 2

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE