Μειώνεται το ηλικιακό όριο για εμβολιασμό με την 3η δόση – Όλες οι πληροφορίες

Μειώνεται το ηλικιακό όριο για εμβολιασμό με την 3η δόση – Όλες οι πληροφορίες

Μειώνεται περαιτέρω από αύριο το ηλικιακό όριο για τη χορήγηση της 3ης δόσης, σε μια προσπάθεια το ταχύτερο δυνατό να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός με ενισχυτική δόση στα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω, ώστε να αυξηθεί η ανοσία και η προστασία τους έναντι της COVID-19.

Συγκεκριμένα, από αύριο, 8 Οκτωβρίου, πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού θα μπορούν να έχουν όσοι πολίτες είναι ηλικίας 70 ετών και άνω και έχουν παρέλθει έξι (6) μήνες από την ημερομηνία που έλαβαν τη 2η δόση του εμβολίου κατά της COVID-19. Τα ραντεβού θα διεκπεραιώνονται από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, και έπειτα.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, τα κέντρα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in), θα εξυπηρετούν άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω που επιθυμούν να εμβολιαστούν με την 3η δόση.

Μέχρι και χθες, εμβολιάστηκαν με 3η δόση 17,140 άτομα που ανήκουν στις ομάδες πληθυσμού, στις οποίες δόθηκε προτεραιότητα για εμβολιασμό, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE