Δεν υπήρχε συνεννόηση για να παρευρεθεί ο Προδρόμου στη Βουλή, λέει το Υπουργείο Παιδείας

Δεν υπήρχε συνεννόηση για να παρευρεθεί ο Προδρόμου στη Βουλή, λέει το Υπουργείο Παιδείας

Δεν υπήρχε συνεννόηση για να παρευρεθεί την Παρασκευή ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, στη Βουλή, λέει το Υπουργείο.

Σε ανακοίνωσή του, σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού της Βουλής και συναφή δημοσιεύματα, το Υπουργείο Παιδείας, αναφέρει ότι εκπροσωπήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, όπως είχε προβλεφθεί.

«Ο Υπουργός δεν ήταν δυνατό να παρευρεθεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της διότι σήμερα υπήρχε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στη συνέχεια της οποίας είχε υποχρεώσεις για απορρέοντα θέματα που έπρεπε να τύχουν άμεσου χειρισμού σε συνεργασία και με άλλους Υπουργούς» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αποτελεί πάγια πρακτική να μην προγραμματίζεται παρουσία του Υπουργού σε συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών κατά τις ημέρες που υπάρχει συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και για το λόγο αυτό δεν υπήρχε συνεννόηση για να παρευρεθεί σήμερα ο Υπουργός στη Βουλή, λέει καταληκτικά το Υπουργείο Παιδείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE