Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στη Λεμεσό μετά από κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου. 

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική εγκατάσταση στην αίθουσα τεκμηρίων του Δικαστηρίου. 

Οι καπνοί αρχικά προκλήθηκαν από βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εργασιών από ηλεκτρολόγους. 

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε αναστάτωση μετά την προληπτική εκκένωση του Δικαστηρίου, μέχρι να διαπιστωθούν και τα ακριβή αίτια της φωτιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE