Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στη Λεμεσό μετά από κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου. 

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική εγκατάσταση στην αίθουσα τεκμηρίων του Δικαστηρίου. 

Οι καπνοί αρχικά προκλήθηκαν από βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εργασιών από ηλεκτρολόγους. 

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε αναστάτωση μετά την προληπτική εκκένωση του Δικαστηρίου, μέχρι να διαπιστωθούν και τα ακριβή αίτια της φωτιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE