Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στη Λεμεσό μετά από κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου. 

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική εγκατάσταση στην αίθουσα τεκμηρίων του Δικαστηρίου. 

Οι καπνοί αρχικά προκλήθηκαν από βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εργασιών από ηλεκτρολόγους. 

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε αναστάτωση μετά την προληπτική εκκένωση του Δικαστηρίου, μέχρι να διαπιστωθούν και τα ακριβή αίτια της φωτιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.