Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στη Λεμεσό μετά από κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου. 

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική εγκατάσταση στην αίθουσα τεκμηρίων του Δικαστηρίου. 

Οι καπνοί αρχικά προκλήθηκαν από βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εργασιών από ηλεκτρολόγους. 

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε αναστάτωση μετά την προληπτική εκκένωση του Δικαστηρίου, μέχρι να διαπιστωθούν και τα ακριβή αίτια της φωτιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE