Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στο Δικαστήριο Λεμεσού - Από ηλεκτρολογικές εργασίες οι καπνοί

Λήξη συναγερμού στη Λεμεσό μετά από κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου. 

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική εγκατάσταση στην αίθουσα τεκμηρίων του Δικαστηρίου. 

Οι καπνοί αρχικά προκλήθηκαν από βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εργασιών από ηλεκτρολόγους. 

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε αναστάτωση μετά την προληπτική εκκένωση του Δικαστηρίου, μέχρι να διαπιστωθούν και τα ακριβή αίτια της φωτιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE