Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Υπόθεση κλοπής μέσω διαδικτύου και κλοπής από λογαριασμό διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 8.10.21 στις 17:00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 31χρονη, κάτοικο Πάφου, ότι παραβιάστηκε ο ηλεκτρονικός της λογαριασμός, που διαθέτει στην τράπεζα, με αποτέλεσμα να γίνει ανάληψη ύψους 3.500 ευρώ.

Ακολούθως η παραπονούμενη ενημέρωσε την τράπεζα της, η οποία έκλεισε το λογαριασμό ώστε να μην μπορεί να γίνει άλλη ανάληψη από τον λογαριασμό της.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, διερευνούν την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE