Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Υπόθεση κλοπής μέσω διαδικτύου και κλοπής από λογαριασμό διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 8.10.21 στις 17:00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 31χρονη, κάτοικο Πάφου, ότι παραβιάστηκε ο ηλεκτρονικός της λογαριασμός, που διαθέτει στην τράπεζα, με αποτέλεσμα να γίνει ανάληψη ύψους 3.500 ευρώ.

Ακολούθως η παραπονούμενη ενημέρωσε την τράπεζα της, η οποία έκλεισε το λογαριασμό ώστε να μην μπορεί να γίνει άλλη ανάληψη από τον λογαριασμό της.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, διερευνούν την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE