Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Υπόθεση κλοπής μέσω διαδικτύου και κλοπής από λογαριασμό διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 8.10.21 στις 17:00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 31χρονη, κάτοικο Πάφου, ότι παραβιάστηκε ο ηλεκτρονικός της λογαριασμός, που διαθέτει στην τράπεζα, με αποτέλεσμα να γίνει ανάληψη ύψους 3.500 ευρώ.

Ακολούθως η παραπονούμενη ενημέρωσε την τράπεζα της, η οποία έκλεισε το λογαριασμό ώστε να μην μπορεί να γίνει άλλη ανάληψη από τον λογαριασμό της.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, διερευνούν την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE