ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Χατζηπαντέλας: «Ο ΠτΔ έχει τρομερή ευαισθησία για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια, ζήτησε να του σταλεί σχέδιο δράσης»

Χατζηπαντέλας: «Ο ΠτΔ έχει τρομερή ευαισθησία για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια, ζήτησε να του σταλεί σχέδιο δράσης»

Τα επόμενα βήματα αναφορικά με τα Δημόσια Νοσηλευτήρια, συζήτησαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υπουργός Υγείας σε σημερινή (11/10) συνάντηση.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας προέβη σε δηλώσεις.

«Ο ΠτΔ έχει τρομερή ευαισθησία για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια. Ζήτησε να ενημερωθεί πώς θα επιλυθούν αυτά τα προβλήματα. Κυρίως σκοπός είναι η εξυπηρέτηση του κοινού. Ο Πρόεδρος ζήτησε όπως υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ ΟΚΥπΥ και Υπουργείου Υγείας. Ζήτησε επίσης να ενημερωθεί για τα νοσηλευτήρια, για τα απογευματινά ωράρια και για προβλήματα στις πρώτες βοήθειες.

Ο Πρόεδρος ζήτησε να του σταλεί ένα action plan και θα σταλεί από τον ΟΚΥπΥ στο Υπουργείο και μετά στον Πρόεδρο. Μας ενημέρωσε ότι θα γίνει νέα σύσκεψη όταν του επιτρέπει το πρόγραμμά του. Θα πρέπει να δουν ξανά το action plan μαζί με τις ημερομηνίες. Την Παρασκευή που έρχεται θα γίνει διαβούλευση με τις συντεχνίες για τις απογευματινές ώρες», δήλωσε ο Υπουργός Υγείας μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο.

Λεπτομερούς ενημέρωσης έτυχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα θέματα που απασχολούν τον ΟΚΥπΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ηγεσία του ΟΚΥΠΥ, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου κας Χριστίνας Γιαννάκη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το σχέδιο δράσης του ΟΚΥΠΥ, με στόχο την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού σχεδίου δράσης στην εντός του ΓΕΣΥ περίοδο που διανύουμε.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζήτησε από τον ΟΚΥΠΥ όπως επικαιροποιήσει το σχέδιο δράσης και στη συνέχεια του κοινοποιηθεί το σχέδιο αυτό το συντομότερο δυνατόν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την αποφασιστικότητα του για την άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων και αποφάσεων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία των νοσηλευτηρίων προς όφελος των πολιτών. Στο ίδιο πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει αύριο συνάντηση με αντιπροσωπείες των συνδικαλιστικών οργανώσεων των κυβερνητικών ιατρών και νοσηλευτών, καθώς και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top