ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Σοβαρός τραυματισμός προσώπου από αιχμηρό αντικείμενο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Σοβαρός τραυματισμός προσώπου από αιχμηρό αντικείμενο

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7:00 το πρωί υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές πλησίον της Οδού Σαριπόλου. Από τη συμπλοκή ο ένας εκ των δύο κατέληξε σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό όργανο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Άμεση Δράση εντόπισε τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE