Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τις αρχικές έρευνες που διενεργήθηκαν στην Πλατεία Σαριπόλου το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραυματισμός στην κοιλιακή χώρα αλλοδαπού προήλθε από επίθεση με μαχαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντες και τραυματισμό του ενός προσώπου. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη, με τον τραυματισμό του να κρίνεται ως σοβαρός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.