Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τις αρχικές έρευνες που διενεργήθηκαν στην Πλατεία Σαριπόλου το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραυματισμός στην κοιλιακή χώρα αλλοδαπού προήλθε από επίθεση με μαχαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντες και τραυματισμό του ενός προσώπου. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη, με τον τραυματισμό του να κρίνεται ως σοβαρός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.