Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τις αρχικές έρευνες που διενεργήθηκαν στην Πλατεία Σαριπόλου το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραυματισμός στην κοιλιακή χώρα αλλοδαπού προήλθε από επίθεση με μαχαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντες και τραυματισμό του ενός προσώπου. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη, με τον τραυματισμό του να κρίνεται ως σοβαρός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE