Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τις αρχικές έρευνες που διενεργήθηκαν στην Πλατεία Σαριπόλου το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραυματισμός στην κοιλιακή χώρα αλλοδαπού προήλθε από επίθεση με μαχαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντες και τραυματισμό του ενός προσώπου. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη, με τον τραυματισμό του να κρίνεται ως σοβαρός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE