Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού - Τον μαχαίρωσε στην πλατεία και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τις αρχικές έρευνες που διενεργήθηκαν στην Πλατεία Σαριπόλου το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραυματισμός στην κοιλιακή χώρα αλλοδαπού προήλθε από επίθεση με μαχαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντες και τραυματισμό του ενός προσώπου. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη, με τον τραυματισμό του να κρίνεται ως σοβαρός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE