Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Προς αποκλιμάκωση οδηγείται το ζήτημα που είχε προκύψει από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (12/10) και τη βλάβη που παρατηρήθηκε στις υπηρεσίες της CYTA.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα η βλάβη που παρουσιάστηκε επέφερε αλυσιδωτά προβλήματα επικοινωνίας των χρηστών της εν λόγω εταιρείας, κυρίως σε ότι αφορούσε τη διεκπεραίωση κλήσεων μέσω σταθερών τηλεφώνων.

Η βλάβη είχε σαν αντίκτυπο την αδυναμία επικοινωνίας με ουσιώδεις υπηρεσίες (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστική) προκαλώντας αρχικά ανησυχία και αναστάτωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μεγαλύτερη μάζα του προβλήματος έχει επιδιορθωθεί ενώ εντός ολίγου η διεκπεραίωση κλήσεων όλων των χρηστών θα επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα αφού η παρέμβαση των τεχνικών ήταν άμεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE