Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Προς αποκλιμάκωση οδηγείται το ζήτημα που είχε προκύψει από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (12/10) και τη βλάβη που παρατηρήθηκε στις υπηρεσίες της CYTA.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα η βλάβη που παρουσιάστηκε επέφερε αλυσιδωτά προβλήματα επικοινωνίας των χρηστών της εν λόγω εταιρείας, κυρίως σε ότι αφορούσε τη διεκπεραίωση κλήσεων μέσω σταθερών τηλεφώνων.

Η βλάβη είχε σαν αντίκτυπο την αδυναμία επικοινωνίας με ουσιώδεις υπηρεσίες (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστική) προκαλώντας αρχικά ανησυχία και αναστάτωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μεγαλύτερη μάζα του προβλήματος έχει επιδιορθωθεί ενώ εντός ολίγου η διεκπεραίωση κλήσεων όλων των χρηστών θα επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα αφού η παρέμβαση των τεχνικών ήταν άμεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE