Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Προς αποκλιμάκωση οδηγείται το ζήτημα που είχε προκύψει από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (12/10) και τη βλάβη που παρατηρήθηκε στις υπηρεσίες της CYTA.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα η βλάβη που παρουσιάστηκε επέφερε αλυσιδωτά προβλήματα επικοινωνίας των χρηστών της εν λόγω εταιρείας, κυρίως σε ότι αφορούσε τη διεκπεραίωση κλήσεων μέσω σταθερών τηλεφώνων.

Η βλάβη είχε σαν αντίκτυπο την αδυναμία επικοινωνίας με ουσιώδεις υπηρεσίες (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστική) προκαλώντας αρχικά ανησυχία και αναστάτωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μεγαλύτερη μάζα του προβλήματος έχει επιδιορθωθεί ενώ εντός ολίγου η διεκπεραίωση κλήσεων όλων των χρηστών θα επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα αφού η παρέμβαση των τεχνικών ήταν άμεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE