Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Επιδιορθώθηκε σχεδόν εξ’ολοκλήρου η βλάβη της CYTA - Άμεση παρέμβαση τεχνικών

Προς αποκλιμάκωση οδηγείται το ζήτημα που είχε προκύψει από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (12/10) και τη βλάβη που παρατηρήθηκε στις υπηρεσίες της CYTA.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα η βλάβη που παρουσιάστηκε επέφερε αλυσιδωτά προβλήματα επικοινωνίας των χρηστών της εν λόγω εταιρείας, κυρίως σε ότι αφορούσε τη διεκπεραίωση κλήσεων μέσω σταθερών τηλεφώνων.

Η βλάβη είχε σαν αντίκτυπο την αδυναμία επικοινωνίας με ουσιώδεις υπηρεσίες (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστική) προκαλώντας αρχικά ανησυχία και αναστάτωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μεγαλύτερη μάζα του προβλήματος έχει επιδιορθωθεί ενώ εντός ολίγου η διεκπεραίωση κλήσεων όλων των χρηστών θα επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα αφού η παρέμβαση των τεχνικών ήταν άμεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE