Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη! Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του Μόλυ

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη! Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του Μόλυ

Συγκινεί το αντίο του

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του Μόλυ.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του σκυλίτσας, συγκινώντας με τα τρυφερά λόγια για τη Μόλυ, που ήταν στο πλευρό του 15 χρόνια.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE