Συνεχίζεται κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο μετά το τροχαίο

Συνεχίζεται κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο μετά το τροχαίο

Κανονικά συνεχίζει πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, σε σημείο στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά από τροχαία σύγκρουση, παρατηρήθηκε συμφόρηση της τροχαίας κίνησης.

Η τροχαία σύγκρουση, μεταξύ τεσσάρων οχημάτων, σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί, σε σημείο παρά την έξοδο προς Άγιο Συλά. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό, καθώς και για μετακίνηση των τεσσάρων οχημάτων εκτός του δρόμου.

Τα τέσσερα οχήματα μετακινήθηκαν εκτός δρόμου, ωστόσο λόγω της αυξημένης πρωινής τροχαίας κίνησης, σημειώθηκε συμφόρηση της κυκλοφορίας προς Λεμεσό, ενώ την ίδια ώρα γίνονταν εξετάσεις στη σκηνή, για να διαφανούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν γύρω στις 8.00 το πρωί, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE