Συνεχίζεται κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο μετά το τροχαίο

Συνεχίζεται κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο μετά το τροχαίο

Κανονικά συνεχίζει πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, σε σημείο στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά από τροχαία σύγκρουση, παρατηρήθηκε συμφόρηση της τροχαίας κίνησης.

Η τροχαία σύγκρουση, μεταξύ τεσσάρων οχημάτων, σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί, σε σημείο παρά την έξοδο προς Άγιο Συλά. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό, καθώς και για μετακίνηση των τεσσάρων οχημάτων εκτός του δρόμου.

Τα τέσσερα οχήματα μετακινήθηκαν εκτός δρόμου, ωστόσο λόγω της αυξημένης πρωινής τροχαίας κίνησης, σημειώθηκε συμφόρηση της κυκλοφορίας προς Λεμεσό, ενώ την ίδια ώρα γίνονταν εξετάσεις στη σκηνή, για να διαφανούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν γύρω στις 8.00 το πρωί, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE