Πέταξαν κόκκινα μπαλόνια στον αέρα και τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέταξαν κόκκινα μπαλόνια στον αέρα και τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κόκκινα μπαλόνια τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου, συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Τετάρτης (13/10).

Στον πεζόδρομο της Αργάκας μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να περπατήσει για τα παιδιά με καρδιοπάθειες.  

Υπενθυμίζεται ότι η Άντρεα Χριστοφόρου, απεβίωσε στις 20/07/2019 λόγω καρδιακών προβλημάτων και χθες θα έκλεινε τα 16 της χρόνια.

Οι παρευρισκόμενοι καθώς πέταξαν τα κόκκινα μπαλόνια στον ουρανό φώναξαν «Χρόνια πολλά Άντρεα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία σε εστιατόριο της περιοχής, ενώ την εκδήλωση στήριξε το Κοινοτικό Συμβούλιο της Αργάκας.

Δείτε φωτογραφίες του «Ant1» από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE