Πέταξαν κόκκινα μπαλόνια στον αέρα και τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέταξαν κόκκινα μπαλόνια στον αέρα και τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κόκκινα μπαλόνια τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου, συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Τετάρτης (13/10).

Στον πεζόδρομο της Αργάκας μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να περπατήσει για τα παιδιά με καρδιοπάθειες.  

Υπενθυμίζεται ότι η Άντρεα Χριστοφόρου, απεβίωσε στις 20/07/2019 λόγω καρδιακών προβλημάτων και χθες θα έκλεινε τα 16 της χρόνια.

Οι παρευρισκόμενοι καθώς πέταξαν τα κόκκινα μπαλόνια στον ουρανό φώναξαν «Χρόνια πολλά Άντρεα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία σε εστιατόριο της περιοχής, ενώ την εκδήλωση στήριξε το Κοινοτικό Συμβούλιο της Αργάκας.

Δείτε φωτογραφίες του «Ant1» από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.