Υπερτυχερός στην Λεμεσό πέτυχε το τζόκερ σε δύο κατηγορίες – Μυθικό ποσό στον λογαριασμό του

Υπερτυχερός στην Λεμεσό πέτυχε το τζόκερ σε δύο κατηγορίες – Μυθικό ποσό στον λογαριασμό του

Κληρώθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου το ΤΖΟΚΕΡ, κάνοντας αρκετούς πολίτες ευτυχισμένους.

Συγκεκριμένα έξι τυχερά δελτία κατάφεραν να πετύχουν το 5+1 στην 1η κατηγορία και οι δικαιούχοι κερδίζουν το ποσό των €1.187.130,80 έκαστο. Μάλιστα το ένα από τα δελτία κατάφερε να πετύχει και δεκαεννέα επιτυχίες στην 2η κατηγορία.

Υπερτυχερός ωστόσο φαίνεται να είναι και πολίτης της Λεμεσού καθώς το δελτίο του πέτυχε στην 1η κατηγορία αλλά πέτυχε και επτά επιτυχίες στην 2η κατηγορία. Σημειώνεται ότι κάθε μία επιτυχία στην 2η κατηγορία κερδίζει το ποσό των €7.646,87.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE