Υπερτυχερός στην Λεμεσό πέτυχε το τζόκερ σε δύο κατηγορίες – Μυθικό ποσό στον λογαριασμό του

Υπερτυχερός στην Λεμεσό πέτυχε το τζόκερ σε δύο κατηγορίες – Μυθικό ποσό στον λογαριασμό του

Κληρώθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου το ΤΖΟΚΕΡ, κάνοντας αρκετούς πολίτες ευτυχισμένους.

Συγκεκριμένα έξι τυχερά δελτία κατάφεραν να πετύχουν το 5+1 στην 1η κατηγορία και οι δικαιούχοι κερδίζουν το ποσό των €1.187.130,80 έκαστο. Μάλιστα το ένα από τα δελτία κατάφερε να πετύχει και δεκαεννέα επιτυχίες στην 2η κατηγορία.

Υπερτυχερός ωστόσο φαίνεται να είναι και πολίτης της Λεμεσού καθώς το δελτίο του πέτυχε στην 1η κατηγορία αλλά πέτυχε και επτά επιτυχίες στην 2η κατηγορία. Σημειώνεται ότι κάθε μία επιτυχία στην 2η κατηγορία κερδίζει το ποσό των €7.646,87.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.