Απίστευτες εικόνες από κορωνοπάρτι με 1.500 άτομα μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - BINTEO

Απίστευτες εικόνες από κορωνοπάρτι με 1.500 άτομα μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - BINTEO

Απίστευτες σκηνές συνωστισμού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια μεγάλου πάρτι που στήθηκε εντός της Πολυτεχνικής Σχολής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πάνω από 1.500 άτομα κατέκλυσαν από νωρίς χθες το βράδυ το φουαγιέ του Πολυτεχνείου. Τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 έμοιαζαν ανύπαρκτα ενώ, όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερος κόσμος εισερχόταν εντός του κτηρίου.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι στήθηκε μάλιστα και αυτοσχέδιο μπαρ για την προμήθεια αλκοόλ, ενώ, οι DJ’S, έχοντας τοποθετήσει φωτορυθμικά και ηχοσύστημα έδιναν τον παλμό μέσω μουσικής στο κοινό για την ατελείωτη διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Και όλα αυτά, τη στιγμή που μέχρι την Πέμπτη στο ΑΠΘ εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.