Απίστευτο! Φοιτητής σκότωσε τη μητέρα του για τους βαθμούς του στο πανεπιστήμιο

Απίστευτο! Φοιτητής σκότωσε τη μητέρα του για τους βαθμούς του στο πανεπιστήμιο

Ένας 22χρονος φοιτητής πανεπιστημίου στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του, έπειτα από έναν καυγά για τους βαθμούς του.

Ο Tyler Blansit κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι βρήκε νεκρή τη μητέρα του, στον κήπο του σπιτιού τους.

Ωστόσο όταν οι αρχές τον ανέκριναν, ο νεαρός ομολόγησε την άγρια δολοφονία της μητέρας του, την οποία φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός καυγά γύρω από τους κακούς βαθμούς του στη σχολή όπου σπουδάζει.

Σύμφωνα με τις αρχές η 45χρονη Sherry Ann Blansit δέχθηκε φονικό χτύπημα στο κεφάλι, με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, αναφέρει η NY Daily News.

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.