Πήρε τα βουνά η Έμιλυ Γιολίτη - Η εκδρομή στα όμορφα χωριά της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήρε τα βουνά η Έμιλυ Γιολίτη - Η εκδρομή στα όμορφα χωριά της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη φαίνεται να είναι η αγάπη για τη φύση και την παράδοση της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε φωτογραφίες από δύο χωριά της Κύπρου, οι οποίες απεικονίζουν την ομορφιά του νησιού μας.

Σε κλίμα χαλάρωσης και εξερεύνησης φαίνεται να βρίσκεται η κυρία Γιολίτη απολαμβάνοντας τις στιγμές στο βουνό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE