Πρεμιέρα για το Dancing With The Stars - Η εντυπωσιακή είσοδος της Βίκυς Καγιά - BINTEO

Πρεμιέρα για το Dancing With The Stars - Η εντυπωσιακή είσοδος της Βίκυς Καγιά - BINTEO

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Dancing With The Stars, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Στα παρασκήνια βρίσκεται ο Λάμπρος Φισφής, ενώ την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Η Βίκυ Καγιά έκανε την είσοδό της στο πλατό του «Dancing with the Stars» και μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

«Καλησπέρα σας, σας καλωσορίζουμε στο Dancing with the Stars, τη μεγάλη γιορτή χορού. Έχουμε glitter, έχουμε χαμόγελο, εντυπωσιακές χορογραφίες και 16 αστέρια. 16 αστέρια που θα λάμψουν στη σκηνή του Dancing with the Stars φυσικά με τους παρτενέρ τους», δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την έναρξη του σόου η Βίκυ Καγιά.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE