«Δεν ήθελα να το κάνω στην αρχή αλλά επείσαν με» - Όσα είπε πολίτης έξω από το Κέντρο Υγείας στα Λατσιά

«Δεν ήθελα να το κάνω στην αρχή αλλά επείσαν με» - Όσα είπε πολίτης έξω από το Κέντρο Υγείας στα Λατσιά

Σε χαμηλά επίπεδα κινείται η προσέλευση του κόσμου στο Κέντρο Υγείας στα Λατσιά  το πρωί της Τρίτης (19/10) τόσο για την τρίτη όσο και για τις πρώτες δύο δόσεις του εμβολίου.

Ωστόσο η διαδικασία συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό παρατηρώντας νεαρούς να προχωρούν, έστω και μετά από καιρό, στον εμβολιασμό με την πρώτη δόση.

Πολίτης έκανε δηλώσεις στο ThemaOnline, αναφέροντας πως δεν ήθελε εξ αρχής να εμβολιαστεί αλλά τώρα πήρε τη μεγάλη απόφαση να το κάνει αφού επηρεάστηκε από αυτούς που νοσούν.

«Ήρθα για την πρώτη δόση, αποφάσισα να το κάνω, δεν ήθελα να το κάνω στην αρχή αλλά επείσαν με», είπε συγκεκριμένα.

Όσο αφορά τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί ανέφερε πως πείστηκε από όσα βλέπει καθημερινά να εξελίσσονται με την πανδημία και κυρίως από τις νοσηλείες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE