Αξιολογείται με την εξέλιξη η πυρκαγιά στο Γέρι - Θα χρειαστούν ώρες για πλήρη κατάσβεσή της

Αξιολογείται με την εξέλιξη η πυρκαγιά στο Γέρι - Θα χρειαστούν ώρες για πλήρη κατάσβεσή της

Η κατάσταση σε σχέση με την πυρκαγιά στην Βιομηχανική Γερίου αξιολογείται με την εξέλιξη και προστατεύονται ανάλογα παρακείμενα υποστατικά, αναφέρει σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

 
Σημειώνει ότι τα πυροσβεστικά οχήματα έχουν φτάσει στα δέκα υποστηριζόμενα από βυτιοφόρα Επαρχιακής Διοίκησης.
 
Προσθέτει ότι γίνεται επιπρόσθετα και χρήση αφρού για την κατάσβεση της.
 
«Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο είναι ασφαλισμένοι. Ενισχύονται οι δυνάμεις από Επαρχίες Λάρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ενημερώθηκε η Επαρχιακή Διοίκηση και προμήθεια βυτιοφόρων νερού», γράφει στο tweet του ο κ. Κεττής.

Παράλληλα, όπως ανέφερε θα χρειαστούν ώρες για την τελική κατάσβεσή της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE