Αξιολογείται με την εξέλιξη η πυρκαγιά στο Γέρι - Θα χρειαστούν ώρες για πλήρη κατάσβεσή της

Αξιολογείται με την εξέλιξη η πυρκαγιά στο Γέρι - Θα χρειαστούν ώρες για πλήρη κατάσβεσή της

Η κατάσταση σε σχέση με την πυρκαγιά στην Βιομηχανική Γερίου αξιολογείται με την εξέλιξη και προστατεύονται ανάλογα παρακείμενα υποστατικά, αναφέρει σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

 
Σημειώνει ότι τα πυροσβεστικά οχήματα έχουν φτάσει στα δέκα υποστηριζόμενα από βυτιοφόρα Επαρχιακής Διοίκησης.
 
Προσθέτει ότι γίνεται επιπρόσθετα και χρήση αφρού για την κατάσβεση της.
 
«Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο είναι ασφαλισμένοι. Ενισχύονται οι δυνάμεις από Επαρχίες Λάρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ενημερώθηκε η Επαρχιακή Διοίκηση και προμήθεια βυτιοφόρων νερού», γράφει στο tweet του ο κ. Κεττής.

Παράλληλα, όπως ανέφερε θα χρειαστούν ώρες για την τελική κατάσβεσή της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE