Πώς προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο Γέρι

Πώς προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο Γέρι

Για την πιθανή αιτία της πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Γερίου, αναφέρεται σε νέα ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

 
«Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, φαίνεται ότι κατά τις εργασίες που διεξάγονταν στο εργοστάσιο με μετακίνηση παλιών οχημάτων και ανακυκλώσιμων υλικών με ειδικό μηχάνημα, υπήρξε παραγωγή σπινθηρισμού και ανάφλεξη υγρής εύφλεκτης ύλης, η οποία βρισκόταν σε παλιό ντεπόζιτο καυσίμων», γράφει στο tweet του ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE