Πώς προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο Γέρι

Πώς προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο Γέρι

Για την πιθανή αιτία της πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Γερίου, αναφέρεται σε νέα ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

 
«Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, φαίνεται ότι κατά τις εργασίες που διεξάγονταν στο εργοστάσιο με μετακίνηση παλιών οχημάτων και ανακυκλώσιμων υλικών με ειδικό μηχάνημα, υπήρξε παραγωγή σπινθηρισμού και ανάφλεξη υγρής εύφλεκτης ύλης, η οποία βρισκόταν σε παλιό ντεπόζιτο καυσίμων», γράφει στο tweet του ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE