Πώς προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο Γέρι

Πώς προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο Γέρι

Για την πιθανή αιτία της πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Γερίου, αναφέρεται σε νέα ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

 
«Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, φαίνεται ότι κατά τις εργασίες που διεξάγονταν στο εργοστάσιο με μετακίνηση παλιών οχημάτων και ανακυκλώσιμων υλικών με ειδικό μηχάνημα, υπήρξε παραγωγή σπινθηρισμού και ανάφλεξη υγρής εύφλεκτης ύλης, η οποία βρισκόταν σε παλιό ντεπόζιτο καυσίμων», γράφει στο tweet του ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE