ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκρήξεις από την πυρκαγιά στο Γέρι – Βίντεο από το σημείο

Εκρήξεις από την πυρκαγιά στο Γέρι – Βίντεο από το σημείο

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στο κέντρο ανακύκλωσης στην βιομηχανική περιοχή Γερίου που ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου.

Από το σημείο όπου μαίνεται η πυρκαγιά ακούγονται εκρήξεις, ενώ σπεύδουν ενισχυτικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σε νεότερη ενημέρωση ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο είναι ασφαλισμένοι, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις από Επαρχίες Λάρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ενημερώθηκε η Επαρχιακή Διοίκηση και προμήθεια βυτιοφόρων νερού.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η πυρκαγιά ξέσπασε σε κέντρο ανακύκλωσης Scrap Metal στην Βιομιχανική Γερίου.

Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν έξι πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Επαρχίας Λευκωσίας ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς καθώς η Πυροσβεστική προχώρησε με ανάκληση προσωπικού.

Για την πυρκαγιά ενημερώνονται και οι εμπλεκόμενες αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες όπως το Τμήμα Επιθεώρηση Εργασίας, Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πολιτική Άμυνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top