Βίντεο – σοκ: Τρένο διαλύει νταλίκα με αυτοκίνητα που κόλλησε στις ράγες

Βίντεο – σοκ: Τρένο διαλύει νταλίκα με αυτοκίνητα που κόλλησε στις ράγες

Σοκ προκαλεί το βίντεο που τράβηξε περαστικός και δείχνει ένα τρένο να διαλύει μια νταλίκα που μεταφέρει αυτοκίνητα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Το απίστευτο περιστατικό στο Τάκερβιλ συνέβη όταν η νταλίκα κόλλησε -για άγνωστο λόγο- πάνω στις γραμμές του τρένου στην προσπάθεια να περάσει από τη σιδηροδρομική διάβαση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα «εκσφενδονίστηκαν» προς κάθε κατεύθυνση.

«Ο οδηγός της νταλίκας και ο σκύλος του ταρακουνήθηκαν αλλά όλοι είναι καλά στην υγεία τους» ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη.

Τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε τοπικά νοσοκομεία, με ελαφρά τραύματα. Συνολικά στο τρένο επέβαιναν 110 επιβάτες και μέλη πληρώματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE