ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λουκέτο για τρεις μέρες σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεμεσό - Βρέθηκαν κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λουκέτο για τρεις μέρες σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεμεσό - Βρέθηκαν κρούσματα

Λουκέτο για τις επόμενες τρεις μέρες βάζει το Κ’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα, στη Λεμεσό, λόγω αυξημένου αριθμού περιστατικών κορωνοϊού. 


Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας, ο οποίος ανέφερε πως μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 26 θετικά στον ιό περιστατικά, από τα οποία τα 23 αφορούν μαθητές/μαθήτριες, τα δυο εκπαιδευτικούς και το ένα μια συνοδό.
 
Στο σχολείο έγινε το απόγευμα απολύμανση αιθουσών και κοινόχρηστων χώρων, συμπλήρωσε ο κ. Έλληνας.
 
Η διεύθυνση του σχολείου έχει ήδη αποστείλει ενημερωτικό μήνυμα στους γονείς ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω πολλών περιστατικών Covid-19,  μέχρι και την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία θα δοθούν νέες οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE