ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λουκέτο για τρεις μέρες σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεμεσό - Βρέθηκαν κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λουκέτο για τρεις μέρες σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεμεσό - Βρέθηκαν κρούσματα

Λουκέτο για τις επόμενες τρεις μέρες βάζει το Κ’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα, στη Λεμεσό, λόγω αυξημένου αριθμού περιστατικών κορωνοϊού. 


Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας, ο οποίος ανέφερε πως μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 26 θετικά στον ιό περιστατικά, από τα οποία τα 23 αφορούν μαθητές/μαθήτριες, τα δυο εκπαιδευτικούς και το ένα μια συνοδό.
 
Στο σχολείο έγινε το απόγευμα απολύμανση αιθουσών και κοινόχρηστων χώρων, συμπλήρωσε ο κ. Έλληνας.
 
Η διεύθυνση του σχολείου έχει ήδη αποστείλει ενημερωτικό μήνυμα στους γονείς ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω πολλών περιστατικών Covid-19,  μέχρι και την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία θα δοθούν νέες οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE