Σκηνές τρόμου σε συνεργείο rapid test στην Λεμεσό – Έκλεψαν και έβγαλαν μαχαίρι οι δράστες

Σκηνές τρόμου σε συνεργείο rapid test στην Λεμεσό – Έκλεψαν και έβγαλαν μαχαίρι οι δράστες

Υπόθεση κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης 19 Οκτωβρίου άγνωστος άνδρας μετέβη σε φαρμακείο στην περιοχή Γερμασόγειας όπου διενεργούνταν rapid test. Ο άνδρας άρπαξε τις εισπράξεις από τα rapid test και άρχισε να τρέχει.

Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου καταδίωξε τον δράστη χωρίς να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει καθώς συνάντησε άλλους συνεργούς του. Οι δράστες πρόταξαν μαχαίρι εναντίον του ιδιοκτήτη και διέφυγαν.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE