ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι αυξημένες πτήσεις από και προς Κύπρο - Κάλεσε και νέες αεροπορικές ο Υπουργός

Συνεχίζονται οι αυξημένες πτήσεις από και προς Κύπρο - Κάλεσε και νέες αεροπορικές ο Υπουργός

Με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων Γιάννη Καρούσο συναντήθηκε την Τρίτη αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως στο πλαίσιο της συνάντησης εξετάστηκαν τα θέματα αναβάθμισης αρχαιολογικών χώρων, η προώθηση διαφόρων έργων υποδομής αλλά και η συνέχιση αυξημένου αριθμού πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σχετικά με το θέμα των πτήσεων, ο κ. Θρασυβούλου τόνισε ότι, ο Υπουργός τους διαβεβαίωσε πως αυτές θα συνεχιστούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς μέχρι τέλος του χρόνου, γεγονός που, όπως είπε, τους ικανοποιεί. Πρόσθεσε ακόμη, πως ο Υπουργός έχει καλέσει και νέες αεροπορικές εταιρείες να πετούν από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου αλλά και στις υφιστάμενες να επεκτείνουν το πτητικό τους πρόγραμμα .

Ο κ. Θρασυβούλου εκτίμησε πως, αφού ο αυξημένος αριθμός πτήσεων θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του χρόνου, επιβάλλεται η κυβέρνηση να συνεχίσει να στηρίζει με τα ειδικά σχέδια τα κέντρα αναψυχής, για να μπορέσουν να παραμείνουν σε λειτουργία και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Είπε τέλος πως η ΟΣΙΚΑ πληροφορήθηκε πως και το Υφυπουργείο Τουρισμού αναμένεται να επεκτείνει την επιχορήγηση κόστους διαμονής μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top