Συνεχίζονται οι αυξημένες πτήσεις από και προς Κύπρο - Κάλεσε και νέες αεροπορικές ο Υπουργός

Συνεχίζονται οι αυξημένες πτήσεις από και προς Κύπρο - Κάλεσε και νέες αεροπορικές ο Υπουργός

Με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων Γιάννη Καρούσο συναντήθηκε την Τρίτη αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως στο πλαίσιο της συνάντησης εξετάστηκαν τα θέματα αναβάθμισης αρχαιολογικών χώρων, η προώθηση διαφόρων έργων υποδομής αλλά και η συνέχιση αυξημένου αριθμού πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σχετικά με το θέμα των πτήσεων, ο κ. Θρασυβούλου τόνισε ότι, ο Υπουργός τους διαβεβαίωσε πως αυτές θα συνεχιστούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς μέχρι τέλος του χρόνου, γεγονός που, όπως είπε, τους ικανοποιεί. Πρόσθεσε ακόμη, πως ο Υπουργός έχει καλέσει και νέες αεροπορικές εταιρείες να πετούν από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου αλλά και στις υφιστάμενες να επεκτείνουν το πτητικό τους πρόγραμμα .

Ο κ. Θρασυβούλου εκτίμησε πως, αφού ο αυξημένος αριθμός πτήσεων θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του χρόνου, επιβάλλεται η κυβέρνηση να συνεχίσει να στηρίζει με τα ειδικά σχέδια τα κέντρα αναψυχής, για να μπορέσουν να παραμείνουν σε λειτουργία και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Είπε τέλος πως η ΟΣΙΚΑ πληροφορήθηκε πως και το Υφυπουργείο Τουρισμού αναμένεται να επεκτείνει την επιχορήγηση κόστους διαμονής μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE