Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη - Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη - Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Αμείωτη συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Συγκεκριμένα, στις 05:44 το πρωί της Τετάρτης, μια νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο και σε άλλες περιοχές της Κρήτης.

Ο σεισμος - σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών - είχε ένταση 4,3 βαθμούς της Κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε 5 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 11,7 χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ώρες στην συγκεκριμένη πολύπαθη περιοχή της Κρήτης σημειώθηκαν άλλες δύο δονήσεις μεγέθους άνω των 3 Ρίχτερ, αλλά και άλλες μικρότερες δονήσεις.

Ο σεισμός, όπως ήταν λογικό, ανησύχησε τους ήδη ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE