Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά στο νοσοκομείο η μητέρας της- Η φωτογραφία στο Instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά στο νοσοκομείο η μητέρας της- Η φωτογραφία στο Instagram

 

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας της, η οποία πάσχει από λευχαιμία.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει επιβαρυμένο φόρτο εργασίας στην Αθήνα, ωστόσο ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα για να είναι δίπλα στην μαμά της.

Πριν από λίγο καιρό η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις της, πως η μητέρα της είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύντομα θα κάνει μεταμόσχευση.

«Ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στη μεταμόσχευση, περιμένουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Τώρα βγήκε από το νοσοκομείο. Η μαμά μετά από τρεις μήνες είναι στο σπίτι και αυτό έχει δώσει και στην ίδια πολύ μεγάλη δύναμη και χαρά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το αιματολογικό τμήμα και έγραψε: «Σκεφτόμαστε θετικά».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE